PODZIMNÍ TIPY NA VÝLETY - KDE JE NEJBAREVNĚJŠÍ PODZIMNÍ PŘÍRODA NA JIHU ČECH? VÝLET NA ČERTOVU STĚNU A BOUBÍN!

Podzimní fotoalbum by KIKI.

Podzim je nádherné roční období, pokud je přesně takový, jako na mých fotkách.
Barevný, teplý, plný energie a radosti.

Člověk si musí najít krásu a vidět ji ve všech nejen ročních obdobích, měsících ale i obyčejných všedních dnech. Jinak ten život za moc nestojí. - moudro dne by KIKI





POŘÍZENÉ FOTOGRAFIE JSOU Z CYKLOSTEZKY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, KTERÁ VEDE PODÉL ŘEKY VLTAVY AŽ NA HLUBOKOU NAD VLTAVOU ČI K ZDEJŠÍ DOSUD "TAJNÉ" VYHLÍDCE BABA - SMĚR PURKAREC
Detailnější informace nalezneš na Instagramu Cestuj by KIKI TADY




Nyní vám ukáži fotky z našeho výletu na Boubín, což je prales na Šumavě, ve kterém se nachází i neplacená rozhledna s neskutečným výhledem.
Boubínské jezírko, od něhož jsem se vydali na 17 km dlouhou trasu k rozhledně a zpět. Jedné mínus výletu bylo to, že tato trasa měla mít dle ukazatelů 6km :D. No jo nesmíte věřit všemu. Sice jsem si zašli, ale výhledy a spálené kalorie stály za to.



 Další výlet na mojí milované Šumavě - Lipně byl na Čertovu stěnu, takové šumavské insta místo, které poskytuje dokonalý výhled na okolní lesy a směrem dolů na Kamenné moře.

"Čertova stěna je jednou z nejznámějších a nejnavštěvovanějších skalních lokalit v jižních Čechách. Na rozloze přibližně 10 ha se nad hlubokým údolím Vltavy prostírá divoký skalní sráz posetý chaoticky nakupenými žulovými balvany."



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

NEJKRÁSNĚJŠÍ PLÁŽE NA PAGU - KAM DO CHORVATSKA - OSTROV PAG

Kam do Chorvatska - ostrov Krk - nejhezčí pláže na chorvatském Krku

Tajná vyhlídka naproti hradu Dívčí kámen - Výlet na zříceninu hradu Dívčí kámen - Tipy na výlety Jižní Čechy a okolí